keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

jotain vanhaa, jotain uutta, jotain sinistä



(Tän kuvanlaatu on kymmenen ja puoli, kun kuva on 50kt:n tärähtänyt otos. Silti <3)

Terppa, otsikosta huolimatta kukaan ei ole menossa naimisiin - alkoi vaan taas nyppiä se, ettei täällä tapahdu mitään ja sorrun pakolliseen päivitykseen. ;) Olin jopa 5 päivää Heikinlaaksossa "ahkeruuslomalla" ja eihän siitä mitään siltikään tullut. Mutta tuijottelin sentään muutamia vanhoja piirustuksiani ja tajusin ihan unohtaneeni, mihin pystyisin jos vaan jaksaisin panostaa. Niinpä teinkin itelleni lupauksen, että teen tässä kuukauden aikana ees yhen vanhan kunnon nyherrystyön... :D
En tiedä miksi, mut jotenki mua alkaa aina naurattaa kun nään tän vanhan sammakkoluonnoksen. Omistan siis oikeasti noin dorkannäköisen, Tiimarista muinaisella 90-luvulla saadun krääsäpatsaan. Sen elämänasenne vaan niin vetoaa.


Ja viimeisenä juuri äsken tehty pikapiirros keittiön ikkunalasin heijastuksesta. Mittasuhteet kusee, käsi on spagetti eikä toi näytä multa, mutta tuolla minuuttimäärällä onkin turha odottaa multa taidepläjäystä. Mutta huomenna on piirustuskerho, ehkä saan tällä kertaa aikaiseksikin jotain! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti