torstai 27. tammikuuta 2011

Sillä hirven oli aika poistua seinältä.

Pläts, ja niin päätyi mustapunaisia tussauksia seinälleni. Nää kaikki tosin on viime vuodelta, tai keskimmäinen nyt on vielä vanhempaa tuotantoa! Mutta tuunasin tänään niihin vähän lisää punaista ja ähersin ja pungersin halpiskehyksen kanssa... suomenkielessä pitäisi olla joku säästelty ja hirvittävän brutaali kirosana, jonka käyttö olisi sallittua ainoastaan Ikean laatutuotteita kootessa. :D

Niin ja törmäsin niitä näitä googlettaessani kuvaan tuollaisesta siistin dynaamisesta tanssiasennosta, joten päätin tussata sen alle vartissa. Mutta varjojen muodot ja muu hahmotus ei vaan multa onnistu ilman mallia, joten en suurta viitseliäisyyttäni edes yrittänyt. Osan liikkeen tehosta toi varjottomuus nyt sitten syökin. Kopiopaperille on tääkin vetäisty, enkä viitti ees signeerata näitä nopeita väkertelyjä... En nyt millään saa tartuttua mihinkään haastavampaan, inspis oottelee yhä löytäjäänsä. :)

2 kommenttia:

  1. Binjour!! Tykkäsin aina sun hirvestä!! ja miten meillä on muuten noni paljon kävijöitä muka?? tää fuulaa nyt varmasti hieman. Ja ihan hyvältä näyttää uusikin taulu ikeasta huolimatta :D Tuu skypeen marianne jossain vaiheessa niin voi piirtää puhuessa, sitten ehkä molemmat saa jotain aikaseks jos puhutaan pitkään :) terkkuja! mut saa kiinni yleensä illalla klo 21-> riippuu toki päivistä :)

    VastaaPoista