maanantai 15. marraskuuta 2010

Pikkujoulukauden viralliset avajaiset... ;)



Oonpas törkymöykky, kun julkistan tän täällä ennen kuin mainosjulistetta tai Symbionttia takakansineen on painettu tai edes tehty... Mut jotenki epäilen, ettei tätä blogia seuraa kuin tasan me kaksi, joten eipähän tää hirvee julkaisuvuoto nyt ole. Halusin yhistää tekniikoita ja perinteiset joulunvastavärit (sovinnaisuutta vai mielikuvituksen puutetta?), samalla korkkasin vihdoin pari kuukautta sitten ostamani akryylivärit.

Kyllä tossa on yhä pari selkeää bugia, joita mun piti vielä korjailla aamulla ja joihin en sit tietenkään koskaan palannut... Silti oli kiva pitkästä aikaa maalailla aamuneljään asti.

2 kommenttia:

  1. aijai :) on muuten pro liikkeellä! Ja selvästi näkee että osaat sekoittaa niitä värejä toisin kuin eräs ranskassa asuva tyyppi :D jooh, missä kaikki muut on ja maine ja kunnia ja toinen lauri ja wtf kuohua saa lähikaupasta 1,30e jee! tosi hyvältä näyttää! :) jutellaan skypessä joskus jooko?

    VastaaPoista
  2. Mou ja thänks-bänks,

    juu ihan tässä joku ilta lakkaan tuijottamasta paskoja tekstejäni ja käsittämättömiä artikkeleitani, joille altistun enkun kurssilla ja ennen kaikkea saamattomuuttani... ^^ Eli skypeydyn!

    Gööh, tarttisin yleishajoamiseen halpaa skumppaa tännekin. :D (Marina and the Diamonds: Shampain<3 http://www.youtube.com/watch?v=-vHi83LTQjU)Mä rakastun ton biiseihin yhä enemmän, iiih....!

    Ja hei jee, me yritetään tässä pikkuhiljaa aivoriiheillä sopivaa ajankohtaa Pariisin viikolle. :) Siistiä!

    VastaaPoista